Volg ook teken- of schilderles bij onze modevakschool

  1. Home
  2.  » Volg ook schilderles of tekenles bij onze modevakschool

Wilt u uw creatieve kant ontdekken en ontwikkelen met schilder- of tekenles? Kom dan naar modevakschool Atelier Quality in Barneveld. Wij halen graag het beste in u naar boven en laten u ontdekken welke creatieve talenten u bezit. Twijfel dus niet of u wel kunt tekenen of schilderen. Wij geven les aan volwassenen, jongeren en kinderen. Beginners en gevorderden. U kunt de cursussen overdag of ’s avonds volgen.

Tekenen en schilderen is plezier

Atelier Quality in Barneveld staat bekend om haar inspirerende tekenlessen en schilderlessen. U leert werken met verschillende technieken en stijlen of u kunt zich daar verder in ontwikkelen. U leert alles over composities, perspectieven en contrastkleuren. Daarbij maakt u kennis met verschillende materialen en hoe die kunt toepassen. Zo ontplooit u zichzelf in korte tijd tot een ware kunstenaar.

Schilderles en tekenles stijlen, technieken materialen

Met tekenen en schilderen ontdekt u uw kunstzinnige talent. Leer werken met diverse stijlen, technieken en materialen. U kunt uw liefde voor een bepaalde stijl verder ontwikkelen of kennismaken met andere stijlen zoals abstract, realistisch en surrealistisch. Wij leren u hoe bepaalde technieken toe te passen voor een beoogd effect met bijvoorbeeld houtskool, acrylverf en olieverf, maar ook met potlood, textielverf of pastelkrijt. In principe kan dit van alles zijn. We gaan het in de cursus hebben over het mengen van kleuren, ruimtelijke werking, vlakverdeling, perspectief, sfeer en andere onderdelen van een kunstwerk. Natuurlijk besteden we daarnaast uitgebreid aandacht aan de manier waarop u iets wat u ziet, op papier, doek of hout zet.

tekenles of schilderles
Modevakschool Atelier Quality in Barneveld
Teken- en schildertechnieken leren

Proeflessen

U mag altijd eerst een proefles nemen. Wanneer deze u goed is bevallen, hebt u de mogelijkheid om eerst nog 10 lessen te nemen of om daarna voor de volledige cursus in te schrijven.

Expositie kunstwerken leerlingen Atelier Quality

Eens per jaar houden wij een expositie van het werk van onze cursisten. Deze is aan het einde van het jaar in november en december en vindt meestal plaats in een van de zorginstellingen in Barneveld of omgeving.

Wilt u ook meer uit uzelf halen met een creatieve cursus? Meld u dan nu bij ons aan in Barneveld. U zult versteld staan van het resultaat.

 

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning