Schilder- en tekenles Barneveld voor volwassenen

Laat Je Creativiteit Stralen

Wil je je creatieve kant ontdekken en ontwikkelen, of twijfel je eraan of je wel artistiek bent? Kom dan jouw eigen talenten ontdekken tijdens schilder- en tekenlessen voor volwassenen bij Atelier Quality in Barneveld. Wij weten precies hoe we jouw talent in je naar boven kunnen halen. Je zal jezelf verrassen!

Schilderen en tekenles Atelier Quality

Verkennen van schilder- en tekentechnieken

Bij Atelier Quality maak je kennis met een breed scala aan schilder- en tekentechnieken, afhankelijk van het type verf, de toepassing van verf en de stijl van je werk. We laten je kennismaken met verschillende tekentechnieken, materialen en hun praktische toepassingen. Zo leer onder andere over diverse penselen en paletmessen waarmee je zorgt voor de juiste verftechnieken.

Je leert in deze schilder- en tekenles ook over: perspectief, compositie, en het gebruik van kleuren en materialen, zoals houtskool, potlood, pastel en kleurpotloden.

Speciale themalessen

Tijdens onze schilder- en tekenlessen voor volwassenen bieden we optionele themalessen aan. Tijdens deze les werk je met een klein doek en de drie primaire kleuren verf: rood, geel en blauw. Met behulp van een paletmes ga je vervolgens aan de slag om een prachtig kunstwerk te creëren.

Materialen

Bij Atelier Quality streven we ernaar om materiaalkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kun je in het begin gebruikmaken van onze materialen. Na verloop van tijd, wanneer je je voorkeuren ontdekt, kun je je eigen materialen aanschaffen en meenemen. Onze docenten staan altijd klaar om advies te geven, zodat je alleen aanschaft wat je echt nodig hebt. Als je ontdekt dat je een ware kunstenaar bent en volop van de cursus geniet, kun je overwegen om hoogwaardiger materiaal aan te schaffen. Alles op z’n tijd. Geniet van het creatieve proces!

Schilder- en tekenles Barneveld: voor beginners en gevorderden

Of je nu een beginnend of ervaren kunstenaar bent, bij Atelier Quality word je ingedeeld in de juiste groep. Als beginner leer je in 10 lessen de basisbeginselen van schilderen en tekenen en maak je kennis met verschillende materiaaltoepassingen. De cursus voor gevorderden is bedoeld voor amateurtekenaars of amateurschilders met ervaring. Hier stimuleren we je om je mogelijkheden verder te verkennen en je creativiteit en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bekijk onze projectenpagina voor kunstwerken gemaakt door onze cursisten.

Cursusinformatie Schilder- en tekenlessen voor volwassenen

Cursusduur

Wekelijks 2 uur in groepjes van maximaal 6 personen.

Cursus beginners

10 lessen slechts € 125,- exclusief materiaal.

Cursus gevordenen

4 lessen slechts € 50,- exclusief materiaal per 4 lessen.

Aanmelden schilder- en tekenles Barneveld

Is dit wat je zoekt? Word je ontzettend blij van tekenen of schilderen en kun je hier helemaal je ei in kwijt? Meld je dan meteen aan voor de leukste en veelzijdigste schilder- en tekenles in Barneveld (Gelderland).

Proefles schilderen en tekenen voor volwassenen

Overweeg je de creativiteit in je los te laten? Maar twijfel je nog of een schilder- of tekencursus écht iets voor jou is? Volg dan eerst een proefles en laat ons je overtuigen van hoe leuk het is om te leren tekenen en schilderen. Na de proefles kun je eerst nog 10 extra lessen volgen voordat je je aanmeldt voor de volledige cursus.