Leer vintage kleding pimpen met onze creatieve cursus

Vintage kleding is tegenwoordig helemaal in de mode, en het is een geweldige manier om nieuw leven in oude kledingstukken te blazen. Heb je kledingstukken in je kast die je niet meer draagt maar waar je geen afstand van kunt nemen? Dan is de vintage cursus van Atelier Quality precies wat je nodig hebt. Tijdens deze cursus kun je je creativiteit de vrije loop laten en je kledingstukken transformeren in unieke en trendy items. Lees alles over onze inspirerende vintage lessen!

Cursus vintage kleding pimpen

Ontdek de creatieve mogelijkheden van vintage kleding

De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd als het gaat om het pimpen van vintage kleding. Tijdens de lessen kun je je eigen kleding, applicaties, fournituren en andere decoratiematerialen meenemen om je oude kledingstukken nieuw leven in te blazen. Zorg ervoor dat je ook spelden, naalden en een schaar bij de hand hebt om je creatieve ideeën te realiseren.

Leer hoe je je kleding kunt pimpen

Ontdek de verborgen schatten van je kledingkast met onze inspirerende vintage cursus! Tijdens deze cursus leer je niet alleen hoe je oude kleding nieuw leven kunt inblazen, maar je ontdekt ook de kunst van het bewerken en combineren van vintage stukken tot opvallende en persoonlijke fashion statements. Of je nu op zoek bent naar een duurzamere manier om met oude kleding om te gaan, of gewoon je eigen unieke stijl wilt uiten, onze vintage cursus zal je inspireren en leren om creatief aan de slag te gaan met je kleding.

Tijdens de vintage cursus bij Atelier Quality leer je hoe je je meegebrachte kleding kunt herstellen, moderniseren of aanpassen aan een specifieke tijdsgeest. Je leert bijvoorbeeld hoe je meerdere kledingstukken kunt combineren om een nieuw uniek stuk te creëren. Ook leer je hoe je rokken, broeken of jurken kunt opvrolijken met nieuwe materialen en decoraties. Als je van een uitdaging houdt, kun je zelfs een oude spijkerbroek omtoveren tot een trendy tas.

Informatie Cursus Vintage Kleding

Cursusduur

4 lessen van 3 uur per les.

Cursusdagen

In overleg 4 keer een dagdeel van 3 uur.

Kosten

Slechts € 80,- exclusief materialen en inclusief koffie of thee.

Aanmelden Cursus Vintage Kleding

Wil je ook leren hoe je kleding kunt pimpen tot unieke kunstwerken? Dan is onze gezellige vintagecursus in Barneveld (Gelderland) precies wat je zoekt. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je je oude kleding nieuw leven kunt inblazen met jouw eigen creatieve touch.

Proefles aanvragen

Voordat je beslist om deel te nemen aan de cursus, kun je eerst een proefles volgen. Deze proefles geeft je een beter begrip van de inhoud en de lesmethode. Daarna kun je je inschrijven voor het hele seizoen.