Stap in de betoverende wereld van lingerie-ontwerp met de cursus Lingerie Maken van Modevakschool Atelier Quality

Wil je de kunst van het lingerie maken onder de knie krijgen? Dan ben je bij Modevakschool Atelier Quality aan het juiste adres. Het maken van lingerie vereist specifieke vaardigheden en een goed begrip van naaitechnieken, vooral bij het werken met rekbare materialen. Onze Cursus Lingerie Maken is ontworpen om je deze vaardigheden te leren en je te laten schitteren in het maken van je eigen lingerie.

Modevakopleidingen Atelier Quality

Meerdaagse cursus Lingerie Maken: maak je eigen stijlvolle lingerie

Het maken van lingerie is een vak apart en kan niet in één dag worden geleerd. Daarom bieden wij een intensieve meerdaagse lingeriecursus aan waarin je alles leert over het creëren van lingerie, waaronder strings, bh’s, slips en hemden. Tijdens deze cursus werk je met bestaande onderkleding die je aanpast aan je eigen lichaam, zodat deze perfect past en comfortabel aanvoelt.

Je kunt ervoor kiezen om je eigen materialen mee te nemen of ze bij ons aan te schaffen. We beperken de groepsgrootte bewust tot slechts 4 tot 6 deelnemers, zodat iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding ontvangt.

Bustiers en korsetten: maak je eigen unieke stukken

Naast de basiscursus lingerie maken, bieden we ook een speciale cursus aan waarin je leert hoe je prachtige bustiers en korsetten kunt maken. In slechts twee dagen leer je hoe je een korset kunt vervaardigen op basis van je eigen maten. Je zult al op de eerste dag merken hoe je kledingstuk vorm begint te krijgen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een wit korset te maken en het te versieren met fournituren naar keuze, waardoor je een uniek stuk krijgt dat je keer op keer kunt dragen.

Korsetten met baleinen: voor ervaren naailiefhebbers

Het maken van een korset vereist enige naaiervaring omdat het uit drie lagen stof bestaat met baleinen ertussen. Deze baleinen zorgen ervoor dat het korset stevig en op maat blijft zitten. Bij Atelier Quality leren we je hoe je een korsetpatroon kunt maken op basis van je eigen maten, zelfs als je geen ervaring hebt met het tekenen van patronen. We begeleiden je bij elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat je een korset maakt dat naadloos aansluit op jouw lichaam.

Informatie Cursus Lingerie Maken

Cursusduur

1 of 2 dagen al naar gelang uw leerwensen.

Cursusdagen

Op vrijdag en zaterdag van 9.30 – 16.00 uur.

Kosten

1 daagse cursus: € 80,- exclusief materialen en inclusief eenvoudige lunch, koffie of thee.

2 daagse cursus: € 160,- exclusief materialen en inclusief eenvoudige lunch, koffie of thee.

Informatie Cursus Bustiers en Korsetten

Cursusduur

2 volle dagen in groepjes van 4 tot 6 personen.

Cursusdagen

Op vrijdag en zaterdag van 9.30 – 16.00 uur.

Kosten 1 daagse cursus

€ 185,- exclusief materialen en inclusief eenvoudige lunch, koffie of thee.

Aanmelden Cursus Lingerie maken

Ben je klaar om je eigen lingerie, korsetten of bustiers te maken en de wereld van lingerie-ontwerp te verkennen? Wacht dan niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de cursus Lingerie Ontwerpen bij Modevakschool Atelier Quality in Barneveld. Je zal je eigen verwachtingen overtreffen!

Proefles aanvragen

Voordat je beslist om deel te nemen aan de cursus, kun je eerst een proefles volgen. Deze proefles geeft je een beter begrip van de inhoud en de lesmethode. Daarna kun je je inschrijven voor het hele seizoen.