Leer zelf teddyberen maken: beren cursus bij modevakschool Atelier Quality

Heb je altijd al je eigen Teddybeer willen maken? Voor jezelf? Of bijvoorbeeld voor een kind of kleinkind? Bij modevakschool Atelier Quality in Barneveld hebben wij dé cursus die je zoekt, namelijk de cursus beren maken. Tijdens deze tweedaagse cursus leer je precies hoe je een beer maakt, welke materialen je kunt gebruiken en hoe je jouw beer een unieke uitstraling geeft.

Je begint met het creëren van een traditionele schijvenbeer, die ongeveer 32 centimeter hoog wordt. Je leert tijdens dit eerste project omgaan met speciale berenstoffen van de hoogste kwaliteit. Je kunt de stoffen en materialen tijdens de cursusbijeenkomsten uitkiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Modevakopleidingen Atelier Quality

Ontdek je creatieve talent

Onze beren cursus biedt je de kans om je creatieve talent te ontwikkelen en een geheel nieuwe wereld van teddyberen te ontdekken. Of je nu een ervaren handwerker bent of net begint, onze deskundige vakdocenten zullen je begeleiden bij elke stap van het proces. Van het kiezen van de juiste materialen en het snijden van patronen tot het naaien en afwerken van je beer, je leert alle kneepjes van het vak.

Eindeloze mogelijkheden

Het maken van teddyberen is niet alleen een lonende hobby, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden. Je kunt je eigen berencollectie beginnen, bestaande beren aanpassen of zelfs unieke teddyberen maken als geschenken voor vrienden en familie. En als je eenmaal begint, zul je merken dat het maken van teddyberen verslavend is. Gelukkig hoef je je creatieve avontuur niet te beperken tot onze cursus. Bij Atelier Quality kun je altijd extra stoffen en fournituren aanschaffen om thuis nog meer teddyberen te maken.

Informatie Cursus Beren Maken

Cursusduur

2 volle dagen.

Cursusdagen

In overleg en tijdens reguliere dagdelen.

Kosten

€ 140,- inclusief materiaal, eenvoudige lunch, koffie of thee.

Schrijf je in voor de cursus Beren Maken bij de leukste modevakschool van Nederland!

Leer de geheimen van het beren maken en zorg voor veel blije gezichten! Schrijf je nu in voor onze cursus Beren Maken bij modevakschool Atelier Quality in Barneveld.

Proefles aanvragen

Voordat je beslist om deel te nemen aan de cursus, kun je eerst een proefles volgen. Deze proefles geeft je een beter begrip van de inhoud en de lesmethode. Daarna kun je je inschrijven voor het hele seizoen.