Opleiding Coupeuse 2 (theorie) van Danckaerts

De theoretische Opleiding Coupeuse 2 is een aanvulling op de praktische Coupeuse 1 opleiding. Tijdens deze opleiding leren we je op een vakkundige manier basispatronen aanpassen voor mensen met afwijkende maten. Ook krijg je vaardigheden in het maken van proportieschetsen en ontwikkel je uitgebreide kennis van textielwaren. Als voorbereiding op de toekomst, voegen we aan deze opleiding het vak praktische handelskennis toe, zodat je goed voorbereid bent op eventueel ondernemerschap.

Modevakopleidingen Atelier Quality

Examenvakken bij de Coupeuse 2 opleiding omvatten:

De examenvakken voor de Coupeuse 2 opleiding omvatten een mondelinge en schriftelijke toets over proportieleer, het vervaardigen van proportieschetsen, een mondelinge toets over textielwarenkennis en praktische handelskennis. Vereiste lesboeken voor de theorieopleiding Coupeuse 2 zijn onder andere:

  • Proportieleer, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Proportieschetsen.
  • Mondelinge toets over textielwarenkennis.
  • Praktische handelskennis.

 

Vereiste lesboeken voor de Coupeuse 2 theorie opleiding zijn:

  • Danckaerts: Proportieleer.
  • Danckaerts: Praktische handelskennis.
  • Wolters-Noordhoff: Eenvoudige textielwarenkennis.

Informatie Coupeuse opleiding niveau 2 Theorie

Opleidingsduur

1 jaar, wekelijks 3 uur les.

Examenmogelijkheden

Danckaerts: 1 volle dag.

Kosten

€ 80,- per 4 lessen. Dit is exclusief materialen, boeken en examengeld.

Aanmelding Danckaerts Modevakopleiding Coupeuse 2, theorie

Wil jij je verder verdiepen in het modevak? Zodat je hier een professionele carrière in kunt starten óf zodat je hobbymatig aan de slag kunt met modeontwerp? Meld je dan aan voor de opleiding Coupeuse 2.

Proefles Theorie Coupeuse 2

Wil je een beter inzicht krijgen in de lesstof van onze (deeltijd) opleiding coupeuse 2? Dan is het mogelijk om deel te nemen aan een proefles. En als je na deze les net zo enthousiast bent als wij, kun je je inschrijven voor het hele seizoen!