Schilder- en Tekenles voor Kinderen bij Atelier Quality in Barneveld

Word een ware kunstenaar!

Is je kind dol op tekenen of schilderen? Of zie je misschien al de tekenen van een grootmeester die zich ontwikkelt? Gun je kind dan schilder- en tekenlessen. Bij Atelier Quality geven we schilder- en tekenles voor kinderen vanaf 6 jaar.

Al meer dan 30 jaar leren we jongeren en kinderen de grondbeginselen van tekenen en schilderen. In onze lessen maken ze kennis met verschillende materialen en technieken, waarmee ze hun creatieve potentieel optimaal kunnen ontwikkelen. Tijdens de schilder- en tekenlessen voor kinderen bij Atelier Quality ontdekken kinderen op een speelse manier hun eigen creativiteit en helpen we hen deze verder te ontwikkelen.

Modevakopleidingen Atelier Quality

Materialen voor de schilder- en tekenles voor kinderen

In onze tekenlessen kunnen kinderen in eerste instantie gebruikmaken van materialen die bij Atelier Quality beschikbaar zijn. Zodra ze hun favoriete gereedschappen hebben ontdekt, kunnen ze hun eigen materialen meenemen. Natuurlijk voorziet de docent jullie hierin graag van advies.

Thematische lessen voor kinderen en jongeren

We organiseren regelmatig thematische lessen binnen deze teken- en schildercursus. De kinderen krijgen dan een klein canvasdoek en verf in de drie primaire kleuren: rood, geel en blauw. Met behulp van een paletmes leren ze hoe ze een schilderij kunnen maken met deze drie kleuren.

Thema: pointillisme

Een ander geliefd thema binnen de cursus schilderen en tekenen voor kinderen is pointillisme. Hierbij wordt gewerkt met twee kleuren, zoals geel en blauw. Door deze kleuren te mengen, ontstaat groen. Bij het creëren van bijvoorbeeld een boom met stippen, kunnen prachtige schaduweffecten worden gecreëerd. Dit wordt bereikt door lichte delen van de boom op te bouwen met gele stippen en donkere delen met blauwe stippen. Door de kleuren vanuit het midden te vermengen, krijg je het gewenste schaduweffect.

Kinderfeestjes tekenen- en schilderen

Wij verzorgen ook kinderfeestjes! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Cursusinformatie Schilder- en tekenlessen voor kinderen

Cursusduur

Wekelijks 2 uur in groepjes van maximaal 7 personen.

Cursus beginners

10 lessen slechts € 125,- exclusief materiaal.

Cursus gevordenen

4 lessen slechts € 50,- exclusief materiaal.

Aanmelden schilder- en tekenles voor kinderen in Barneveld

Wil je jouw kind blij maken met schilder- en tekenlessen? Gun je jouw kind dat het de eigen creativiteit kan gaan ontplooien en kan kennismaken met allerlei mogelijkheden en materialen? Meld je kind dan aan!

Proefles schilderen en tekenen voor kinderen

Is je kind dol op tekenen of schilderen? Maar twijfel je nog of een schilder- of tekencursus écht iets voor jouw kind is? Volg dan eerst een proefles en ervaar hoe leuk het is om te leren tekenen en schilderen. Na de proefles kun je eerst nog 10 extra lessen volgen voordat je je kind aanmeldt voor de volledige cursus.