Naailes bij Atelier Quality, modevakschool Barneveld

Zelf je kleding maken kan veel voldoening geven. Het levert je niet alleen een creatieve garderobe op, het naaien van kleding zorgt ook voor ontspanning en plezier! Met de naailessen van Atelier Quality leer je onder deskundige begeleiding de fijne kneepjes van het naaivak en kun je ideeën uitwisselen met medecursisten. Onze lessen zijn laagdrempelig, educatief en gezellig. Om de persoonlijke aandacht te waarborgen werken we in kleine groepen van 4 tot 7 cursisten. Ongeacht je leeftijd, ben je van harte welkom.

Modevakopleidingen Atelier Quality

Moderne naaimachines voor naailessen en kledingcreatie

Modevakschool Atelier Quality in Barneveld maakt uitsluitend gebruik van moderne naaimachines die aan de eisen van deze tijd voldoen. Deze machines zijn computergestuurd en zeer gebruiksvriendelijk. Om naden professioneel af te werken, kun je gebruik maken van een lockmachine en een cover lock. Tijdens de cursus kun je inspiratie opdoen uit verschillende modebladen zoals Knipmode, Burda en andere vakliteratuur. Elke cursist werkt aan een eigen kledingstuk. Als je dat wilt, passen we patronen aan op jouw maten. Deze cursus kan eventueel worden gecombineerd met een van de Danckaerts-opleidingen.

Combinatielessen: naailes en patroontekenen

Bij ons kun je ook kiezen voor een combinatiecursus in naaien en patroontekenen. Twijfel je over wat het beste bij jou past? Geen zorgen. Met deze combicursus kun je kennismaken met de Danckaerts-modeopleiding door eenvoudige kledingstukken te leren tekenen op jouw eigen maten, zoals een rok of bovenstukje. Hierbij maak je geen gebruik meer van een patroon uit een modeblad. Hoewel dit geen Danckaerts-opleiding is, geeft het je wel een waardevolle inkijk in de lesstof van zo’n opleiding.

Informatie Cursus Naailes

Duur opleiding

Cursus Naailes: 1 jaar wekelijks 2 uur per les.
Combinatielessen: 1 jaar wekelijks 3 uur per les.

Kosten

Naailessen: € 50,- per 4 lessen exclusief materialen.
Combinatielessen: € 80,- per 4 lessen exclusief materialen.

Aanmelden naailes Barneveld? Kom naar Atelier Quality!

Wil jij naailes volgen onder vakkundige begeleiding van ervaren docenten? En vind je een ontspannen sfeer en plezier belangrijk? Voel je dan welkom bij Atelier Quality. Schrijf je vandaag nog in voor onze gezellige naaicursus in Barneveld.

Proefles aanvragen

Voordat je beslist om deel te nemen aan de cursus, kun je eerst een proefles volgen. Deze proefles geeft je een beter begrip van de inhoud en de lesmethode. Daarna kun je je inschrijven voor het hele seizoen.