Tekenen / schilderen voor volwassenen modevakschool Atelier Quality

  1. Home
  2.  » Tekenen en schilderen voor volwassenen modevakschool Atelier Quality

Zit uw creativiteit u dwars of twijfelt u juist of u wel kunt tekenen of schilderen? Neem dan nu de proef op de som. Meld u aan voor de tekencursus / schildercursus voor volwassenen. Bij Modevakschool Atelier Quality in Barneveld weten wij als geen ander hoe je de creatieve kanten bij cursisten naar boven haalt.

Schildertechnieken en tekentechnieken

U maakt kennis met diverse schildertechnieken op basis van de gebruikte verfsoorten, de manier waarop de verf wordt aangebracht en op grond van de manier van uitbeelden. Ook leren wij u de verscheidenheid aan tekentechnieken, de materialen en hun toepassingen. Verder leert u alles over perspectieven, composities en contrastkleuren en gebruik van materialen zoals houtskool, potlood, pastel en kleurpotloden. Daarbij laten we u kennismaken met muziekschilderen en schilderen met pallet.

Speciale themalessen

Tijdens de cursus tekenles en les in schilderen voor volwassenen is desgewenst ruimte voor 1 of meerdere themalessen. Hierbij krijgen u een klein doek en wat verf in de 3 primaire kleuren rood, geel en blauw. Met behulp van een paletmes leert u hoe hiervan een schilderij te maken. Een ander populair thema bij volwassenen is muziekschilderen. Hiervoor zetten we speciale muziek op, bijvoorbeeld Vivaldi en gaat u uitbeelden wat deze muziek in u losmaakt. Uit deze methode ontstaan vaak heel fraaie schilderen.

Materialen

Atelier Quality probeert de materiaalkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunt u om te beginnen materialen van ons gebruiken. Zodra u weet welk materiaal het beste bij u past, kunt u dit zelf meebrengen. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren. Zo hoeft u enkel aan te schaffen wat u echt nodig heeft. Hebt u een kunstzinnige aanleg en neemt u met plezier deel aan de cursus, dan kunt u besluiten meer en eventueel beter materiaal te kopen.

Modevakschool biedt cursussen voor beginners en gevorderden

Atelier Quality stimuleert jong en oud. Daarbij maakt het niet uit of u een beginnend of gevorderd kunstenaar bent, wij delen u in bij de juiste groep. Bent u beginner dan leert u in 10 lessen alle grondbeginselen die horen bij deze cursus. Hierbij maakt u kennis met verschillende materialen en hun toepassing. De cursus voor gevorderden is voor amateurtekenaars of amateurschilders met ervaring. Wij leren u uw mogelijkheden verder te onderzoeken en te ontplooien. Zie onze projectenpagina voor kunstwerken die onze cursisten maakten.

tekenen en schilderen voor volwassenen
creatieve cursussen bij modevakschool Barneveld

Proefles en mogelijkheden

Wilt u eerst ervaren of deze cursus uw sluimerende talent naar boven haalt? Om dat te ontdekken, kunt u een proefles nemen. Zit er meer in u dan u dacht, dan kunt u eerst nog 10 lessen nemen om vervolgens de volledige cursus te doorlopen.

Cursusduur:Wekelijks 2 uur in groepjes van maximaal 6 personen
Kosten beginnerscursus:10 lessen slechts € 120,- exclusief materiaal
Kosten vervolgcursus:4 lessen slechts € 48,- exclusief materiaal per 4 lessen

Gevonden wat u zoekt? Meld u dan meteen aan voor de meest leerzame schildercursus en tekencursus van Gelderland.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2021 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning