Tekentechnieken en schilderen voor volwassenen modevakschool Atelier Quality

  1. Home
  2.  » Tekenen en schilderen voor volwassenen modevakschool Atelier Quality

Zit uw creativiteit u dwars of twijfelt u juist of u wel kunstzinnig bent aangelegd? Neem dan nu de proef op de som. Meld u aan voor de tekencursus  en schilderen voor volwassenen. Bij Modevakschool Atelier Quality in Barneveld weten wij als geen ander hoe je de creatieve kanten bij cursisten naar boven haalt.

Schildertechnieken en tekentechnieken

U maakt kennis met diverse schildertechnieken op basis van de gebruikte verfsoorten, de manier waarop de verf wordt aangebracht en op grond van de manier van uitbeelden. Ook leren wij u de verscheidenheid aan tekentechnieken, de materialen en hun toepassingen. Verder leert u alles over perspectieven, composities en contrastkleuren en gebruik van materialen zoals houtskool, potlood, pastel en kleurpotloden. Daarbij laten we u kennismaken met muziekschilderen en schilderen met pallet.

Speciale themalessen

Tijdens de cursus tekenles en les in schilderen voor volwassenen is desgewenst ruimte voor 1 of meerdere themalessen. Hierbij krijgen u een klein doek en wat verf in de 3 primaire kleuren rood, geel en blauw. Met behulp van een paletmes leert u hoe hiervan een schilderij te maken. Een ander populair thema bij volwassenen is muziekschilderen. Hiervoor zetten we speciale muziek op, bijvoorbeeld Vivaldi en gaat u uitbeelden wat deze muziek in u losmaakt. Uit deze methode ontstaan vaak heel fraaie schilderijen.

Materialen

Atelier Quality probeert de materiaalkosten zo laag mogelijk te houden. Daarom kunt u om te beginnen materialen van ons gebruiken. Zodra u weet welk materiaal het beste bij u past, kunt u dit zelf meebrengen. Uiteraard kunnen wij u hierin adviseren. Zo hoeft u enkel aan te schaffen wat u echt nodig heeft. Hebt u een kunstzinnige aanleg en neemt u met plezier deel aan de cursus, dan kunt u besluiten meer en eventueel beter materiaal te kopen.

Modevakschool biedt cursussen voor beginners en gevorderden

Atelier Quality stimuleert jong en oud. Daarbij maakt het niet uit of u een beginnend of gevorderd kunstenaar bent, wij delen u in bij de juiste groep. Bent u beginner dan leert u in 10 lessen alle grondbeginselen die horen bij deze cursus. Hierbij maakt u kennis met verschillende materialen en hun toepassing. De cursus voor gevorderden is voor amateurtekenaars of amateurschilders met ervaring. Wij leren u uw mogelijkheden verder te onderzoeken en te ontplooien. Zie onze projectenpagina voor kunstwerken die onze cursisten maakten.

tekenen en schilderen voor volwassenen
creatieve cursussen bij modevakschool Barneveld

Proefles en mogelijkheden

Wilt u eerst ervaren of deze cursus uw sluimerende talent naar boven haalt? Om dat te ontdekken, kunt u een proefles nemen. Zit er meer in u dan u dacht, dan kunt u eerst nog 10 lessen nemen om vervolgens de volledige cursus te doorlopen.

Cursusduur:Wekelijks 2 uur in groepjes van maximaal 6 personen
Kosten beginnerscursus:10 lessen slechts € 120,- exclusief materiaal
Kosten vervolgcursus:4 lessen slechts € 48,- exclusief materiaal per 4 lessen

Gevonden wat u zoekt? Meld u dan meteen aan voor de meest leerzame schildercursus en tekencursus van Gelderland.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning