Professionele naaicursus bij onze naaischool in Barneveld

  1. Home
  2.  » Naaicursus

Kleding zelf maken geeft veel voldoening. Stelt u zich eens voor dat u straks uw eigen dameskleding, kinderkleding, herenkleding of jongenskleding in elkaar kunt stikken. Met de naaiopleiding van onze modevakschool in Barneveld wordt deze droom werkelijkheid. En ook nog dichtbij in uw eigen omgeving. U leert onder vakkundige leiding de fijne kneepjes van het naaivak kennen en kunt ideeën uitwisselen met uw medecursisten. Onze lessen zijn laagdrempelig, leerzaam en gezellig. Om u de volledige aandacht te geven, werken wij in kleine groepjes van 4 tot 6 cursisten. Jong en oud zijn van harte welkom.

Naailessen en kleding zelf maken op moderne machines

Modevakschool Atelier Quality in Barneveld werkt uitsluitend met naaimachines die voldoen aan de eisen van deze tijd. Ze zijn computergestuurd en zeer gebruikersvriendelijk. Om de naden professioneel af te werken, kunt u gebruik maken van een lockmachine en een coverlock. Om tijdens deze cursus inspiratie op te doen, kunt u putten uit diverse modebladen zoals Knipmode, Burda en andere vakliteratuur. Elke deelnemer werkt aan een eigen kledingstuk. Patronen passen we desgewenst aan op de maten van uzelf. Deze cursus kunt u eventueel combineren met een van de Danckaerts opleidingen.

Combinatielessen naaicursus met patronen

U kunt bij ons tevens kiezen voor een combinatiecursus in naaien. Deze bestaat uit naailessen en les in patroontekenen. Twijfelt u wat in uw geval het beste is? Geen nood. Met de combicursus kunt u al even snuffelen aan de Danckaerts modeopleiding door eenvoudige kledingstukken te leren tekenen op uw eigen maten bijvoorbeeld een rok of bovenstukje. U gebruikt geen patroon meer uit een modeblad. U volgt met deze cursus geen Danckaerts opleiding, maar krijgt wel een nuttige inkijk in de lesstof van zo’n opleiding.

Naaicursus volgen bij modevakschool Atelier Quality
Naaischool in Barneveld

Proefles aanvragen

Voordat u besluit aan de cursus deel te nemen, kunt u eerst een proefles aanvragen. Deze les verschaft u meer duidelijkheid over de inhoud en de manier van lesgeven. Daarna kunt u zich inschrijven voor een heel seizoen.

Cursusinformatie

Duur van de opleiding:1 jaar wekelijks 2 uur
Combinatielessen:1 jaar wekelijks 3 uur
Kosten naailessen:€ 50,- per 4 lessen exclusief materialen
Kosten combinatielessen:€ 80,- per 4 lessen

Zoekt u een betrouwbare en deskundige modevakschool in Gelderland waar u naailessen kunt nemen? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze gezellige naailessen.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning