Modevakschool voor Danckaerts vakopleidingen

  1. Home
  2.  » Danckaerts beroepsopleidingen

Zoekt u een vakopleiding die u kans biedt op een leuke, uitdagende baan in de modebranche? Kies dan voor een van de mode opleidingen uit de Danckaerts opleidingen. U kunt ze allemaal volgen bij de school voor mode opleidingen Atelier Quality in Barneveld. Lekker makkelijk als u in de omgeving woont, maar ook uitstekend bereikbaar vanuit andere landsdelen. We geven overdag en ’s avonds les. U leert bij ons patronen maken en uitwerken zodat u met uw Danckaerts diploma kledingdesigner kunt worden of aan de slag kunt bij bekende couturiers of de betere modezaken. Met een docentendiploma van Danckaerts kunt u zelfs uw eigen mode opleidingsschool of atelier voor maatkleding starten.

Danckaerts vakopleidingen ook als hobbycursus

Danckaerts, daar maakt u mode mee. Wilt u niet afhankelijk zijn van confectiemode? Maak dan uw eigen haute couture. Atelier Quality stimuleert u om uw creativiteit hierin te ontwikkelen. Onze modevakschool gaat zelfs nog een stapje verder door de cursisten regelmatig mee te nemen naar exposities, bijzondere stoffenzaken en stoffenspektakels. Zo krijgt u inspiratie en bent u niet meer gehouden aan het straatbeeld en de modebladen.

Modevakschool met een scala aan hoogwaardige mode opleidingen

Danckaerts mode opleidingen zijn laagdrempelig. Zowel beginners als gevorderden kunnen ze bij ons volgen. U werkt in uw eigen tempo vanaf 3 uur per week met 2 maal per jaar examenmogelijkheden. Ons lesmateriaal voldoet altijd aan de eisen van de moderne tijd en wordt periodiek geactualiseerd. De volledige opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

Modevakschool atelier Quality in Barneveld
Danckaerts beroepsopleidingen in Barneveld
mode opleidingen

Proeflessen

Wilt u eerst ontdekken of een Danckaerts opleiding iets voor u is? Vraag een proefles aan. Na deze les kunt u zich aanmelden voor een heel seizoen.

Enthousiast geworden over de Danckaerts mode opleidingen? Meld u direct aan voor de studie van uw keuze.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning