Modevakschool voor creatieve cursussen en workshops

  1. Home
  2.  » Atelier Quality voor creatieve opleidingen en workshops

De allerleukste creatieve workshops en opleidingen van Gelderland vindt u bij Modevakschool Atelier Quality in Barneveld. Hebt u iets met mode en wilt u uw creativiteit daarin verder ontwikkelen? Kies dan voor onze cursus modetekenen. Of hebt u misschien een passie voor teddyberen? Met onze speciale cursus beren maken leert u deze schatten zelf in elkaar knutselen.

Meer creatieve workshops en studies

Modevakschool Atelier Quality in Barneveld is altijd verrassend. Ook als het om artistieke opleidingen gaat. Naast de modeopleidingen kunt u ook modetekenen leren. Naast lessen in  schilderen, tekenen en beren maken, kunt u bij ons naailessen volgen, een een kortdurende opleiding fijne kneepjes van het naaivak of een cursus paspoppen maken. Ligt uw passie bij lingerie? Leef u uit met onze speciale lingeriecursus. Voelt u meer voor een cursus mouleren? Schrijf u dan in voor onze moulagecursus.

Cursus modetekenen

Zoals u bij een modeopleiding het maken van technische tekeningen in de vorm van patronen leert, maakt u zich in de cursus modetekenen juist het schetsen van een kledingstuk eigen. U begint met het maken van een ontwerp. Vervolgens leren we u hoe u van dit ontwerp de echte modeschets maakt. Hierbij besteden we eveneens volop aandacht aan het weergeven van diverse texturen door middel van houtskool, krijt, inkt en andere gereedschappen. Na de cursus modetekenen kunt u altijd een van de andere lessen en workshops volgen zoals een cursus mouleren van kleding.

creatieve cursussen
creatieve workshops
Creatieve cursussen Modevakschool Atelier Quality Barneveld

Modevakschool voor moulagecursus kleding

Bij de Danckaerts opleiding leert u helaas niet mouleren. U kunt daarvoor wel een aparte cursus mouleren bij ons volgen. Moulage is in feite patronen maken in de driedimensionale ruimte. U werkt hierbij precies omgekeerd. Dit houdt in dat u de stof direct om het lichaam of de paspop vormt. Er wordt niet eerst een patroon gemaakt. Van het eindresultaat kunt u wel weer een patroon tekenen.

Ook kennismaken met het Atelier Quality-effect? Aarzel niet, meld u nu aan.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning