Beren maken cursus van 2 dagen modevakschool Atelier Quality

  1. Home
  2.  » Beren cursus van 2 dagen modevakschool Atelier Quality

Modevakschool Atelier Quality is in Nederland en ver daarbuiten bekend om haar teddyberen. Wilt u ook uw eigen teddyberen leren maken? Knuffelberen roepen altijd vertedering op. Bij jong en oud. Dat is precies de reden waarom Atelier Quality in Barneveld deze gezellige berencursus geeft. De cursus duurt 2 volle dagen. U leert daarin alle ins en outs van het berenvak en natuurlijk gaat u zelf een traditionele schijvenbeer maken van rond de 32 centimeter hoog. U werkt met speciale berenstoffen van natuurlijke kwaliteitsmaterialen. Deze stoffen kunt u kiezen uit ons royale assortiment. Zo hebt u altijd een unieke beer.

Mogelijkheden

Beren maken tijdens de berencursus van Atelier Quality is fantastisch. U krijgt hiermee de kans om uw berencollectie uit te breiden, ermee te starten of als verrassing een teddybeer te maken voor uw kind of kleinkind. En kunt u er geen genoeg van krijgen? Dan kunt u bij ons altijd extra stoffen en fournituren aanschaffen om thuis nog een teddybeer te maken. Laat die kans niet lopen.

Beren maken cursus bij modevakschool Atelier Quality
Cursusduur:2 volle dagen of 4 dagdelen
Cursusdagen:In overleg en tijdens reguliere dagdelen
Kosten:€ 140,- inclusief materiaal, eenvoudige lunch, koffie of thee

Hebt u ook een passie voor teddyberen en wilt u ze graag zelf leren maken? Schrijf u nu in voor deze geweldige cursus van Atelier Quality in Barneveld.

 

Atelier Quality… de naam zegt het al

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning