Afsluiting seizoen 25 jaar Atelier Quality

Het 25-jarig bestaan van Atelier Quality was dit jaar reden voor een feestelijke afsluiting van het 25e opleidingsseizoen. Als je veel plezier beleeft aan je werk, zoals ik, vliegen de jaren voorbij en voordat je het weet ben je al 25 jaar bezig.

25 jaar voorbijgevlogen

De start van mijn eigen modevakschool lijkt zo kortgeleden en toch is het ineens 25 jaar. Na een carrière in het bedrijfsleven begon mijn bloed te kriebelen en besloot ik zelf ondernemer te worden. In september 1992 was het zover en richtte ik Atelier Quality op waar dames, heren en kinderen teken- en schilderles kunnen volgen en vakopleidingen op modegebied. En zo af en toe hoort daar een feestje bij.

Op zijn Amerikaans

Het werd een echt gezellig Amerikaans feestje met ideale weersomstandigheden. Alle cursisten hadden iets lekkers meegenomen om te eten en wijzelf zorgden ook voor gerechten en consumpties. Het buffet zag er dan ook geweldig uit. Onder het genot van een drankje en heerlijk eten praatte iedereen na over het afgelopen seizoen en wisselden zij ideeën uit. Zoals je op de foto’s kunt zien, hadden jong en minder jong het prima naar hun zin.

Aanvang nieuw cursusseizoen

Nu even tijd voor een welverdiende vakantie tot de start van een nieuw seizoen. Vanaf maandag 3 september aanstaande vangen alle modevakopleidingen en creatieve cursussen weer aan. Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie.

Auteur: Henny Boels

Atelier Quality
Van Ghentlaan 16
3771 JZ  Barneveld

Telefoon: (0342) 492 441
Mobiel: 06-19 712 030
E-mail: info@atelierquality.nl

Copyright ©2023 Atelier Quality.
Alle rechten voorbehouden

Website: DKGS Agency
SEO webteksten: Tekstbureau Kiki Koning