Naailessen voor jong en oud in Barneveld

modevakschool-2-nieuwKleding zelf maken geeft veel voldoening. Stelt u zich eens voor dat u straks uw eigen dameskleding, kinderkleding, herenkleding of jongenskleding in elkaar kunt stikken. Met de naaicursus van Atelier Quality in Barneveld wordt deze droom werkelijkheid. En ook nog dichtbij in uw eigen omgeving. U leert onder vakkundige leiding de fijne kneepjes van het naaivak kennen en kunt ideeën uitwisselen met uw medecursisten. Onze lessen zijn laagdrempelig, leerzaam en gezellig. Om u de volledige aandacht te geven, werken wij in kleine groepjes van 4 tot 6 cursisten. Jong en oud zijn van harte welkom.

Naailessen en kleding zelf maken op moderne machines

naailes-nieuwLeren naaien doet u bij Atelier Quality op naaimachines die voldoen aan de eisen van deze tijd. Ze zijn computergestuurd en zeer gebruikersvriendelijk. Om de naden professioneel af te werken, kunt u ook gebruik maken van een lockmachine en een coverlock. Om tijdens de naaicursus inspiratie op te doen, kunt u putten uit diverse modebladen zoals Knipmode, Burda en Bizz Kids. Elke deelnemer werkt aan een eigen kledingstuk. Patronen passen wij aan op uw eigen maten. De naailessen kunt u ook prima combineren met de Danckaerts opleiding.

Informatie lessen

Cursusduur naailessen: 4 lessen van 2 uur wekelijks
Kosten: € 40,- exclusief materialen

Zoekt u een betrouwbare en deskundige modevakschool in Gelderland waar u naailessen kunt nemen? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze gezellige naaicursus.

Atelier Quality… de naam zegt het al

Lingerie cursus

bottem-lingerie

Wat is er leuker dan uw eigen lingerie maken. Lees meer.

Beren cursus

bottem-beren

Uw eigen beren maken, wie wil dat nu niet. Lees meer.

Vintage cursus

bottem-vintage

Vintage kleding is weer helemaal in trek. Lees meer.

Naailes cursus

bottem-naailes

Kleding zelf maken geeft veel voldoening. Lees meer.